#136 2012-09-18 20:11:32

Lolien1

Użytkownik

Punktów :   

Re: Gra Blagona, Burego i Czaczmena

"(Agh, co za dzikusi) Dość tego! Do boju!" Ruszył w strone dziewczynki ze sztachetą w dłoni. Zbliżył się i wymierzył jej kopniaka w okolice klatki piersiowej. "Leżeć suko."

Ohyo! ohyo! noibe Ohyo! caosagonu! Bajile madarida i zodirope cahiso darisapa! NIISO! caripe ipe nidali!

#137 2012-09-19 13:51:54

MrSay10

Użytkownik

Punktów :   

Wielkie kurwa dzięki, dynner, za zajebisty start. Czy moja postać jest debilem i za grosz nie ma instynktu samozachowawczego i czeka, aż wariatka rozepnie mu pas, zdejmie spodnie, gacie i odgryzie jajca?!?!?
Karvix, nie Kurvix. Co ja, galaktyka?

=====================================================================

Zwijając się z bólu sięga do plecaka i wyjmuje piersiówkę. Otwiera ją i pije wystarczającą ilość, by znacząco ograniczyć cierpienia, ale nie zdechnąć od spirytusu.  Następnie przeklinając wszystkie niebiosa i marudząc, że mógł zabrać te zapasowe jajca wylewa resztę trunku na biedne narządy rozrodcze. Patrząc na Abaddona i widząc jego wzrok skupiony na alkoholu grozi: "A tylko mi, kurwa, poliż, to zajebie! Trzymaj ją!" Następnie łapie jeden z walających się ciuchów sadystki i robi z niego opatrunek. "Mam nadzieję, że nie smakowały, pierdolcu. Udław się." - mówi do wariatki.

Terror will prevail!

#138 2012-09-19 15:07:16

Dynner

Administrator

Punktów :   

Blagon nadal pierdoli się z tymi Nidoranami. Beldum i Charmander skupili się na zdrowszym Nidoranie, który już nie wygląda na takiego. Drugi zaś otrząsnął się i gdy zdał sobie sprawę ze swojego położenia, dał nogę. Blagon spróbował szczęścia i rzucił PokeBallem...tiktaktiktak...gratuluje, złapałeś homoseksualnego Nidorana (wait for Nidoking).

Tym czasem z tyłu dzieją się cuda niewidy. Korvix próbuje zatamować krew, a Bury uznał, że starczy zabawy z tą małą pizdą i rozłupał jej czaszkę sztachetą, a resztę ciała wziął i połamał o pobliskie drzewo. Kirvix wziął ubrania małej dziwki i owinąć je w okół penisa. Okazało się to świetnym rozwiązaniem. Bury, jako miła osoba, zaniosła nowo poznanego kompana do Human Center, gdzie zszyli Kyrvixa do kupy. Możesz ruchać, ale o dzieciach zapomnij. Blagon i Bury czekają na ciebie na zewnątrz.
Wyszedłeś, teraz ustalcie co robicie dalej? (no i możecie sie lepiej poznać)

#139 2012-09-19 15:13:35

Blagon

Użytkownik

Punktów :   

<'Jednego przerastało jedzenie samodzielnie, drugi nakurwia sztacheta wszystko, co się rusza, trzeci na szczęście już swoim potomstwem świata ni skazi. Kurwa, na kogo ja trafiłem?'> Oddaje Abaddonowi Charmandera, czekając na nowego towarzysza zapoznaje się ze swoimi pokemonami, a gdy ten wyłazi zagaduje do niego: 'Hej przyjacielu, jestem Blagon z Hoenn, wraz z moim towarzyszem podróżujemy na północ. Jak cie zwą?'

#140 2012-09-19 20:20:30

Lolien1

Użytkownik

Punktów :   

Ze wstrentem spogląda na towarzyszy "(Jasna cholera. Ostatni raz! Ostatni raz robie co mówicie...Garvi, nie. Pogarszasz swoją sytuacje.) Agh..." Mruczy i warczy pod nosem wszelkiego rodzaju bluźnierstwa i wyzwiska.

Ohyo! ohyo! noibe Ohyo! caosagonu! Bajile madarida i zodirope cahiso darisapa! NIISO! caripe ipe nidali!

#141 2012-09-20 09:10:32

MrSay10

Użytkownik

Punktów :   

"Nazywam się Karvix. Jako że niektórzy ludzie nie wiedzieć czemu mają problemy z prawidłowym wymawianiem i pisaniem mojego nazwiska możecie nazywać mnie Demogorgon. Potrzebuję Kabuto, nie ważne czy żywego, czy nie." odpowiada Blagonowi, po czym zwraca się do Burego:
"Jeśli pogłoski z Pallet Town są prawdziwe Ty musisz być Abaddon. Stokrotne dzięki za uratowanie mi życia. Nie spodziewałem się tego, myślałem, że mnie zeżresz, a czaszkę zawiesisz na tyczce, czy coś. Okazałeś się jednak równiachą i dzięki temu od dziś masz ew mnie przyjaciela i dłużnika, a jeśli się zgodzicie także towarzysza."
Po czym do obu: "Wiem, że gdy wychodziliście z Pallet Town był z Wami jakiś inny gość. Co z nim? Skręcił sobie kark czy zapomniał jak się oddycha? W zasadzie nie ważne, oferuję Wam swoją pomoc. Jeśli obawiacie się konkurencji w zdobywaniu odznak mogę Was zapewnić, że ani trochę mnie nie interesują. Jedyne, czego chcę to Kabuto." Wyciąga rękę do Blagona: "Deal?"

Terror will prevail!

#142 2012-09-20 13:56:54

Dynner

Administrator

Punktów :   

Wieje wiatr
Gadacie dalej, aż nie ustalicie co robicie

#143 2012-09-20 14:01:52

Blagon

Użytkownik

Punktów :   

<'Też bym wolał żeby nazywano mnie Demogorgonem, jakbym się Kurvix nazywał'> 'Nasz towarzysz postanowił jeszcze trochę zostać w dziczy, tak mu posmakowało jedzenie tamtejsze, a co, znajomy to jakiś twój był? Mi twoje towarzystwo nie przeszkadza, co ty na to Aba?'

#144 2012-09-20 20:36:12

Lolien1

Użytkownik

Punktów :   

"(Oczywiś...) CO!? Nie! Nie mam przeciwskazań (przynajmniej na razie)" Zamachał ręką "(Kurvix...Kurvix...WIEM! Wiem, że to idiotyczne imie, ale na razie będe kulturalny)"

#145 2012-09-21 10:57:30

MrSay10

Użytkownik

Punktów :   

"Dzięki Bogu nie, osobiście nie znałem tamtego kretyna. Jednak po knajpach słyszy się różne rzeczy na temat trenerów i ich relacji z pokemonami. Niektóre przechodzą do legend. Powiem tak, z niektórych tych opowieści śmiało mogłyby być zaadaptowane przez Pokemon Corpse.
W każdym razie, skoro się zgadzacie, to na co czekamy? Jaja już mi bardziej nie odrosną. W drogę, prowadźcie." - odpowiada zadowolony z nowego towarzystwa.

Terror will prevail!

#146 2012-09-26 18:14:51

Dynner

Administrator

Punktów :   

Wyruszacie w drogę, na północ, aby dostać się do kolejnego miasta, jakim jest Pewter City. Ruszyliście trasą przez las i aktualnie nic się specjalnie nie dzieje. Zachodzi słońce. Szukacie pokemonów czy rozbijacie obóz w lesie?

#147 2012-09-26 18:17:11

Blagon

Użytkownik

Punktów :   

"No, panowie, ja osobiście chyba chyba podziękuje z polowania na te pierdolone robactwo, ale droga wolna'; mówiąc to rzuca swój plecak na ziemie i zaczyna rozbijać obóz. Wypuszcza wszystkie swoje pokemony i zaczyna z nimi rozmawiać.

Ostatnio edytowany przez Blagon (2012-09-26 18:17:41)

#148 2012-09-26 19:10:21

Lolien1

Użytkownik

Punktów :   

"Robactwo...robactwo! Agh!" Zamachał rękami, podbiegł do najbliższych krzaków i zaczą w nich grzebać "Hahahahaha!" Po chwili pada na plecy i leżąc chichocze histerycznie.

#149 2012-09-27 15:01:04

MrSay10

Użytkownik

Punktów :   

Zdziwiony patrzy na swojego niedawnego wybawcę (Co on odpierdala?!?!?). Rozbija swój namiot, po czym przysiada się do Blagona, wskazuje na buszującego w krzakach i szczęśliwego jak świnia w błocie Abaddona i pyta tak, by obiekt zainteresowania nie zorientował się:
"Hej, Blagon, co on robi? To jakiś taniec godowy, czy jak?"

Terror will prevail!

#150 2012-09-27 19:24:36

Dynner

Administrator

Punktów :   

Mamy piękną noc, która jest cudownie oświetlona przez rozpalone ognisko. Zauważyliście, że znikąd pojawiła się vodka (1L). Czas, abyście się lepiej poznali

Stopka forum

RSS